3.8 (474 oy) / 5 yorum
Ekran Boyutu:
Dahili Depolama:
Bellek (RAM):
Batarya Kapasitesi (Tipik):
Hat Sayısı:
Hızlı Şarj:
Yok
5G:
Yok
4.5G Desteği:
Var

Vestel Venus V3 5580 (Tek Hat) Fiyatları

Fiyat bilgisi bulunamadı

Vestel Venus V3 5580 (Tek Hat) Fiyat Geçmişi

Vestel Venus V3 5580 Ürün Ailesi

Vestel Venus V3 5580 (Tek Hat) Temel Özellikleri

Ekran Boyutu:
Dahili Depolama:
Bellek (RAM):
Batarya Kapasitesi (Tipik):
Hat Sayısı:
Hızlı Şarj:
Yok
5G:
Yok
4.5G Desteği:
Var
Suya Dayanıklılık:
Yok
CPU Frekansı:
CPU Çekirdeği:
Çıkış Tarihi:
2016, Aralık
SAR Değeri 10g (Baş):
0.655 W/kg
Ekran / Gövde Oranı:
76.67 %
Kamera Çözünürlüğü:
Ekran Çözünürlüğü:
Parmak izi Okuyucu:
Yok
AnTuTu Puanı (v7):
42.600 Puan

Vestel Venus V3 5580 (Tek Hat) Özellikleri

EKRAN EKRAN

BATARYA BATARYA

KAMERA KAMERA

TEMEL DONANIM TEMEL DONANIM

TASARIM TASARIM

  • Boy 146 mm
  • En 74.5 mm
  • Kalınlık 8.6 mm
  • Ağırlık 145 Gram
  • Renk Seçenekleri Altın Gri Siyah
  • Gövde Malzemesi (Kapak) Plastik

AĞ BAĞLANTILARI AĞ BAĞLANTILARI

İŞLETİM SİSTEMİ İŞLETİM SİSTEMİ

KABLOSUZ BAĞLANTILAR KABLOSUZ BAĞLANTILAR

ÇOKLU ORTAM ÇOKLU ORTAM

ÖZELLİKLER ÖZELLİKLER

DİĞER BAĞLANTILAR DİĞER BAĞLANTILAR

TEMEL BİLGİLER TEMEL BİLGİLER

Vestel Venus V3 5580 (Tek Hat) Yorumları (5 yorum)
Yorumları Sırala
  • Faydalı
  • Yeni
  • Eski

Ultemate Profil Resmi
Ultemate Bende bunlardan kullanıyorum çok iyi değildir batarya olarak çok kötüdür kullanıcılarıyla konuştum bende kamerası beklenmedik şekilde iyi ama yinede almayın parçası çok zor bulunuyor anakartmış ne biliyim şarj soketi ve şarj anakartı onlar kolay buluyor ama bazı şeyleri çok zor bulunuyor hem bir tane arıza açarsa önü arkadan kesilmiyor
Faydalı (0) Faydalı Değil (0) Yanıtla - 1 yıl önce
Burak Ö****** Profil Resmi
Burak Ö****** Ben telefonun 4 yıllık kullanıcısı olarak şöyle söyleyeyim, şu zamana kadar telefonda bir defa batarya problemi yaşadım.Onda da servise verdiğimiz zaman 1 hafta içinde bataryası tamamen değişmiş bir şekilde geri geldi ve o zamandan beri bataryasında problem çıkmadı.Özellikle telefon yeniyken şarjının genel anlamda güzel dayandığını söyleyebilirim.Onun dışında 8 Çekirdekli ARM tabanlı bir MediaTek MT6753 işlemci ile 3 Çekirdekli ARM tabanlı bir Mali-T720 grafik birimi ve 3 GB RAM ile güzel oyun oynuyordum aldığım zamanlar 1-2 yıl önce falan.Hala güzel oyun oynatıyor oyun performansını beğeniyorum ama tabii eskidiği için artık eski performansını verememesi normal.Telefonun arka kapağı fırçalanmış plastik malzemeden oluşuyor, eğer plastik malzeme sevmeyen arkadaşlarımız varsa bu sizi uzaklaştırabilir ama ben genel anlamda rahatsızlık hissi duymadım arka kapaktan.Telefon özellikle fiyatına göre (Ben aldığım zaman 750 - 1000 TL civarındaydı) gayet güzel.Ben zamanında 750 TL'ye Vestel Venüs V3 5580 alırken kuzenim ise 1300 TL'ye Samsung Galaxy J7 Prime almıştı ve J7 Prime'a denk bir performans gösteriyordu.Ama tabii şu an yaklaşık 1500 TL civarında bir fiyatı varken diğer daha yeni modellere bakmakta fayda var tabii ki 4 yıldır kullanan biri olarak ben memnun kaldım herkese iyi günler. Devamını Oku
Faydalı (1) Faydalı Değil (1) Yanıtla - 2 yıl önce
Ertaylan Ç******* Profil Resmi
Ertaylan Ç******* Bu telefonu aralık 2017'de aldım ve şu an temmuz 2020. Telefonun genel olarak bir problemi yok, alınmaya müsait. 2 buçuk yıldır kullanıyorum ve geçen yazdan beri (1,5 yıllık olduğu zaman) bir batarya problemi başladı. Batarya %30 larda iken aniden sııfırlanıyordu. Yeni batarya aldım, kalibrize olması uzun sürdü biraz. 8-10 ay ara sıra durumlar dışında sorun çıkarmadı kalibrize olduktan sonra. Ancak 2. batarya da 8-10 ay sonra eskidi. 1 hafta kadar önce yeni batarya aldım, henüz kalibrize olamadı bataryam. Bu arada telefonun orijinal bataryasını bulmak imkansız gibi bir şey, bayilerde falan bulamadım, sadece telefoncularda "orijinal" adı altında satılanlar var, onlar da ne kadar orijinaldir sorgulanır. Diğer bir şikayetim ise telefonun dış malzemesi kalitesiz (plastik), narin kullanmazsanız arka kapağı açarken küçücük dişlileri kırabilirsiniz ayrıca benim ses düğmem bir süredir yerine oturmuyor. Kullanacaksanız mutlaka ekran koruyucu ve arka kabınız olsun. Diğer bir eksi ise batarya çok ısınıyor, eğer ağır oyun oynamak istiyorsanız -özellikle telefon 1-1,5 yıllık olduğundan sonra- ağır oyunları oynamanız çok zorlaşır.
AMA
Telefonun önemli artıları da var
Öncelikle RAM aldığım zaman için oldukça iyidi. Kamerası da böyle bir telefona göre iyi ve kaliteyi ayarlayabiliyorsunuz. Fiyat-Performans durumu birçok telefonu geride bırakır. (Ben 800 TL'ye almıştım)
Ancak günümüz şartlarında önerilmez, eskide kaldı. Sadece 55-60 yaş (çok üstün özellikler aramayan yaş grubu) için önerilir. Ama şu an 2000 tl gözüküyor bu telefon için çok pahalı bu dönemde alınmaz alacaksanız FİYATIN DÜŞMESİNİ BEKLEYİN
İyi forumlar
Devamını Oku
Faydalı (3) Faydalı Değil (2) Yanıtla - 3 yıl önce
Burak Ö****** Profil Resmi
Burak Ö****** Aynı telefonu ben de 2017 yılının ortalarında aldım ve şu an 2021 yılının Haziran Ayındayız.Ben de telefonu yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ve gayet memnun kaldığımı söyleyebilirim.Sizin yaşadığınız gibi ben de batarya sorunu yaşadım önceden, benim bir kere başıma geldi.Bataryası bozulduğunda ise daha 1 yıllık falandı ve servise gönderdiğimiz zaman 1 hafta içinde tekrar bataryası değişmiş bir şekilde geldi ve batarya sorunu yaşamadım o zamandan beri.Ben özellikle Vestel'in servis hizmetini beğendim ve telefonun özellikleri ile performansı fiyatına göre iyiydi ben 750 TL'ye almıştım o zaman için 750 TL'ye çok iyi bir telefondu tabii artık eski segmentte kaldığı için başka telefonlar tercih edilmesi daha mantıklı olabilir, ben hala oyun oynuyorum özellikle oyun şu an 3,8 GB alan kaplayan bir MOBA oyunu gayet güzel oynanıyor fiyat-performans ürünü olarak çok iyi ama tabii şu an fiyatı bayağı fırlamış şu an telefon alırken daha yeni modellere bakmak daha mantıklı bence de ama 4 yıldır kullanan biri olarak memnun kaldığımı söylerim. Devamını Oku
Faydalı (0) Faydalı Değil (0) Yanıtla - 2 yıl önce
Selim Profil Resmi
Selim @epey sar degeri baş 1.655 diyor başka siteler
Faydalı (0) Faydalı Değil (0) Yanıtla - 3 yıl önce

Vestel Venus V3 5580 (Tek Hat) Facebook Yorumları

Sitemizi kullanarak, çerez kullanımına izin vermektesiniz. Daha fazla bilgi için Çerez Politikası. Kapat
st
* Sitemizde yer alan bilgiler üzerine büyük bir hassasiyet göstersek de tüm bilgilerin %100 doğru olduğu garanti edilememektedir.
* Ürün fiyatları ve satılan ürüne ait özellikler satıcıdan doğrulanmalıdır. Fiyat listelerinde tüm satıcılar yer almayabilir.
* Epey.com; içeriğinde bulunan eksik veya hatalardan, buna bağlı yapılan tüm işlemler ve zararları ile 3. kişilere ait zararlardan hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
* Epey.com isim ve logosu kullanarak kampanyalı ürün satışı yaptığını iddia eden web siteleri ve reklam yayınlarının Epey.com ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.
Copyright © 2014-2024 Tüm Hakları Saklıdır.