4.5 (1 oy) / 6 yorum
Ses Çıkışı:
Bağlantı Tipi:
Bluetooth:
Var
Bluetooth Standardı:
5.3
Mikrofon:
Var
Kumanda:
Var
Sürücü Çapı:
Kullanım Süresi (Genel):
7 saat

QCY Buds T43 Tam Kablosuz Kulaklık Fiyatları

Qcy Buds Bluetooth Kulaklık - Şık Tasarım - Ipx4 - 35 Saat Ultra - Düşük Gecikme 0.06S -Aı - Siyah

Satıcı: Hepsiburada | 459 yorum

563,11 TL Ücretsiz Kargo

Siteye Git ❯

22 dk önce

1 563.11
Qcy Buds T43 Tws Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Satıcı: tulparlife

517,50 TL Ücretsiz Kargo

Siteye Git ❯

1 saat önce

2 517.50
Qcy Buds T43 Tws Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Satıcı: tulparlife

517,50 TL Ücretsiz Kargo

Siteye Git ❯

1 saat önce

3 517.50
Qcy Buds Bluetooth Kulaklık - Şık Tasarım - Ipx4 - 35 Saat Ultra - Düşük Gecikme 0.06S -Aı - Siyah

Satıcı: İNTERA

598,00 TL Ücretsiz Kargo

Siteye Git ❯

50 dk önce

4 598.00
Qcy Buds iPX4 AI Bluetooth Kulaklık - Siyah 549,00 TL + 49,90 TL Kargo

Siteye Git ❯

18 dk önce

5 559
Qcy Buds iPX4 AI Bluetooth Kulaklık - Beyaz 549,00 TL + 49,90 TL Kargo

Siteye Git ❯

18 dk önce

6 559
QCY Buds Bluetooth Kulaklık - Şık Tasarım - iPX4-35 Saat Ultra Uzun Pil Ömrü - Düşük Gecikme 0.06s -AI Gri

Satıcı: İstech İletişim

599,00 TL Ücretsiz Kargo

Siteye Git ❯

2 dk önce

7 609

Satıcı: İstech İletişim | 459 yorum

599,00 TL Ücretsiz Kargo

Siteye Git ❯

22 dk önce

8 599.00
QCY Bluetooth Kulaklık Ipx4 35 Saat Ultra Uzun Pil Ömrü Düşük Gecikme 0.06s Aı Siyah

Satıcı: Trendyol

599,00 TL Ücretsiz Kargo

Siteye Git ❯

3 saat önce

9 599.00
QCY Bluetooth Kulaklık Ipx4 35 Saat Ultra Uzun Pil Ömrü Düşük Gecikme 0.06s Aı Beyaz

Satıcı: Trendyol

599,00 TL Ücretsiz Kargo

Siteye Git ❯

3 saat önce

10 599.00
Qcy Buds T43 Bluetooth 5.3 Kulak İçi Kulaklık siyah

Satıcı: Ceptech

599,00 TL Ücretsiz Kargo

Siteye Git ❯

37 dk önce

11 599.00

QCY Buds T43 Tam Kablosuz Kulaklık Fiyat Geçmişi

QCY Buds T43 Tam Kablosuz Kulaklık Temel Özellikleri

Ses Çıkışı:
Bağlantı Tipi:
Bluetooth:
Var
Bluetooth Standardı:
5.3
Mikrofon:
Var
Kumanda:
Var
Sürücü Çapı:
Kullanım Süresi (Genel):
7 saat
Şarj Tipi:

QCY Buds T43 Tam Kablosuz Kulaklık Özellikleri

GENEL BİLGİLER GENEL BİLGİLER

SES ÖZELLİKLERİ SES ÖZELLİKLERİ

BAĞLANTI ÖZELLİKLERİ BAĞLANTI ÖZELLİKLERİ

• Bağlantı Tipi Tam Kablosuz
  • Bluetooth Var
  • Bluetooth Standardı 5.3
  • Bluetooth Profili HFP A2DP AVRCP
  • Çoklu Bağlantı Yok
  • Kablolu Kullanabilme Yok
  • Gecikme Süresi 68 ms
  • Kullanım Süresi (Genel) 7 saat
  • Şarj Kutusu Süresi (Genel) 35 saat
  • Şarj Tipi Şarj Kutusu USB-C
  • Hızlı Şarj Var
  • Hızlı Şarj Süresi 10 dk
  • Hızlı Şarj Kullanım Süresi 1 sa
  • Batarya (Kulaklık) 32 mAh
  • Batarya (Şarj Kutusu) 350 mAh

FİZİKSEL ÖZELLİKLER FİZİKSEL ÖZELLİKLER

QCY Buds T43 Tam Kablosuz Kulaklık Yorumları (6 yorum)
Yorumları Sırala
  • Faydalı
  • Yeni
  • Eski

lee yubin Profil Resmi

6 yorum

lee yubin 1 haftadır kullanıyorum. Xiaomi 14T ve bilgisayarımdaki Mercusys bluetooth adaptörüne bağlanmada herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. 499 TL'ye aldım. Ve ses olarak beklentimin üstünde çıktı. Bas hissini az da olsa verebiliyor. Şarkılardaki enstrüman ve vokal sesleri de net olarak veriyor. İlk bakışta kulak kısmı çok büyük tombulca geldi gözüme ama taktığımda herhangi bir rahatsızlık vermedi ve bisiklet sürerken bile taktım hiç yerinden oynama falan yapmadı. Tek sıkıntısı, şarj kutusunun şarjı ne kadar kaldı görünmüyor. 1 adet led var, şarj azalırsa o led bilgi verecek herhalde. % olarak bilgi zaten beklemiyorum bu fiyattaki bir üründen ama en azından 4 led ışık ile yaklaşık şarj bilgisini görsek iyi olurdu. Geldiğinden beri de şarja takmadım 1 haftadır batarya olarak ideal. 500 TL altında alınabilecek en mantıklı model sanırım. Bu bağlantı işi de biraz şans herhalde. Devamını Oku
Faydalı (0) Faydalı Değil (0) Yanıtla
2 ay önce
TERMİNATÖR Profil Resmi

229 yorum

TERMİNATÖR Kulaklık fiyatına göre güzel ancak bağlantı konusunda sorunları var en ufak bi engelde bağlantı anlık kopabiliyor ses performansı pil performansı orta seviye fiyatına göre idare eder ama çok üst düzeyde bass veya ses yüksekliği beklemeyin
4 ay önce
Kral deniz. Profil Resmi

522 yorum

Kral deniz. Bu kulaklığın hassasiyeti kaç desibel ve kaç ohm normalde kulaklıklar 16 ohm ile 100 desibel arası ama bunda hiç bişey yazılmamış? #epey? @epey ?
4 ay önce
somebody Profil Resmi

2 yorum

somebody Almayın. Sorunlu. Cihaz seçiyor. Bağlandığı cihazı beğenirse sorunsuz bağlanıyor, beğenmezse ses kesintisi, kopma vs. sorunlar yaşatıyor. İlk defa böyle seçici bir bluetooth çipi olan bir kulaklığa denk geldim. Hem de QCY dersiniz ama malesef, bu sefer olmamış. Özellikle bilgisayara filan bağlamayı düşünüyorsanız kesinlikle başka ürün bakın. Aslında ses kalitesi ortalamanın üstündeydi, ama malesef.
Faydalı (0) Faydalı Değil (1) Yanıtla
6 ay önce
ckk Profil Resmi

1 yorum

ckk @somebody
2 aydır Win 10-11 olan bilgisayarlarda sürekli kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Realtek ve Intel kartlar olan bilgisayarlarda. Eski Bluetooth sürümlü cihazlarda kullanıyorsanız sorun yaşamanız olası.
Faydalı (0) Faydalı Değil (0) Yanıtla - 6 ay önce
somebody Profil Resmi

2 yorum

somebody @ckk Şu anda elimde bi kaç sene önce aldığım omthing ve mpow marka kulaklıklar var. İkisi de malzeme kalitesi olsun, çalışması olsun bundan çok daha kaliteli. Hiç bir cihazda hiç bir bağlantı sorunu yaşamıyorum.
Faydalı (0) Faydalı Değil (0) Yanıtla - 6 ay önce
Sitemizi kullanarak, çerez kullanımına izin vermektesiniz. Daha fazla bilgi için Çerez Politikası. Kapat
* Sitemizde yer alan bilgiler üzerine büyük bir hassasiyet göstersek de tüm bilgilerin %100 doğru olduğu garanti edilememektedir.
* Ürün fiyatları ve satılan ürüne ait özellikler satıcıdan doğrulanmalıdır. Fiyat listelerinde tüm satıcılar yer almayabilir.
* Epey.com; içeriğinde bulunan eksik veya hatalardan, buna bağlı yapılan tüm işlemler ve zararları ile 3. kişilere ait zararlardan hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
* Epey.com isim ve logosu kullanarak kampanyalı ürün satışı yaptığını iddia eden web siteleri ve reklam yayınlarının Epey.com ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.
* Bluetooth Standardı, üreticinin zaman içinde BT çipini değiştirmesi ile değişiklik gösterebilir. Örn: 5.3'ten 5.4'e yükselebilir. Satın almadan önce kontrol ediniz.
* Bazı özellikler yalnızca üretici tarafından uyumlu olarak belirtilmiş cihazlarla ve öngörülen kullanım koşullarında tam performansla çalışabilir.
Copyright © 2014-2026 Tüm Hakları Saklıdır.