Ses Çıkışı:
Bağlantı Tipi:
Bluetooth:
Var
Bluetooth Standardı:
5.3
Mikrofon:
Var
Kumanda:
Var
Sürücü Çapı:
Kullanım Mesafesi:

realme Buds T300 Tam Kablosuz Kulaklık Fiyatları

Fiyat bilgisi bulunamadı

realme Buds T300 Tam Kablosuz Kulaklık Fiyat Geçmişi

realme Buds T300 Tam Kablosuz Kulaklık Temel Özellikleri

Ses Çıkışı:
Bağlantı Tipi:
Bluetooth:
Var
Bluetooth Standardı:
5.3
Mikrofon:
Var
Kumanda:
Var
Sürücü Çapı:
Kullanım Mesafesi:
Kullanım Süresi (Genel):
8 saat
Şarj Tipi:

realme Buds T300 Tam Kablosuz Kulaklık Özellikleri

GENEL BİLGİLER GENEL BİLGİLER

SES ÖZELLİKLERİ SES ÖZELLİKLERİ

BAĞLANTI ÖZELLİKLERİ BAĞLANTI ÖZELLİKLERİ

• Bağlantı Tipi Tam Kablosuz
  • Bluetooth Var
  • Bluetooth Standardı 5.3
  • Bluetooth Özellikleri AAC SBC
  • Çoklu Bağlantı Yok
  • Gecikme Süresi 50 ms
  • Kullanım Mesafesi 10 m
  • Kullanım Süresi (Genel) 8 saat
  • Kullanım Süresi (Yoğun) 4 saat
  • Şarj Kutusu Süresi (Genel) 40 saat
  • Şarj Tipi Şarj Kutusu
  • Hızlı Şarj Var
  • Hızlı Şarj Süresi 10 dk
  • Hızlı Şarj Kullanım Süresi 7 sa
  • Batarya (Kulaklık) 43 mAh
  • Batarya (Şarj Kutusu) 460 mAh

FİZİKSEL ÖZELLİKLER FİZİKSEL ÖZELLİKLER

realme Buds T300 Tam Kablosuz Kulaklık Yorumları (11 yorum)
Yorumları Sırala
  • Faydalı
  • Yeni
  • Eski

Yorum Başa Sabitlendi
Muhammed K**** Profil Resmi

5 yorum

Muhammed K**** Öncelikle Anc için alacaklar almasın. Akşam evde video izler ya da oyun oynarsan iş görüyor anc ama bisiklet sürünce rüzgar sesi geliyor, benim gibi bisiklet kullanan varsa anc kapalı kullansın. Şeffaf mod iyi.
Oyun oynuyorum diyen varsa alabilir gecikmesi az ve oyun modunda çok çok az gecikmeye sahip.
Konuşma için diğer insanlar ile aynı şeyi söyleyeceğim ''Ses sanki uzaktan geliyor".
Kulaklıktan des az gelirse çevresel sesi açın ama youtubeda çevresel ses yazınca çıkan videolara dikkat edin ( Kapı çalıyor sanabilirsiniz :) izleyince anlarsınız)
Kaliteli duruyor. Kutusu da şık.
Basstan çok anlamam ama güzel duruyor küçüçük bir şey için.
Uygulamayı yükleyin net bass ve çevresel sesi açın keyfinize bakın.
Şarjı da güzel bana göre.
Evde 3-4 saat kulağımda kalıp ağrı yapmadı. 2 saat bisiklet sürdüm kulağımdan düşmedi. Terledim ama çok terlemedim kulaklık sağlam.
T13 anc kullandım hemen (4-6ay civarı bozuldu tek tarafı) bu ondan daha iyi ve sağlam gösteriyor kendini.
1300-1700 arası fiyata alınabilir fazlasını vermeyin o kadar değmez

Eksisi Anc ve konuşmada karşıdan gelen ses.
Gerisi iyi
Faydalı (0) Faydalı Değil (0) Yanıtla
5 ay önce
AhmetD Profil Resmi

7 yorum

AhmetD Çift cihaz desteği var mı?
1 yıl önce
Özkan Profil Resmi

135 yorum

Özkan Ürün bu gün elime ulaştı, açıkçası beğenmedim, temiz bir sesi olsa da, bass modunda güzel bass verse de bu fiyata daha iyisini bulabileceğinize inanıyorum, kulaklıkta açıklayamadığım bir kalitesiz hoparlör hissi var, basslar güzel ve net, ancak ses doğru tonda değil bana göre. Sesler birbirine karışıyor.
Transparan modunu beğendim, ancak gürültü engelleme olarak yeterli değil.
1 yıl önce
Ata A*** Profil Resmi

12 yorum

Ata A*** Ürünü 1 haftadır kullanıyorum bundan önce apple aipods2 kullanıyordum telefonumun markası realme oldugu için bunu aldım appleyi aratmıyor realmi gerçekten cok iyi yapmış süper kulaklık
1 yıl önce
Yasin Ç***** Profil Resmi

2 yorum

Yasin Ç***** Hızlı şarj kaç watt lık kabul ediyor bende 33 watt var bozar mı takarsam kullanan varmı yada normal şarja mı takayım
1 yıl önce
Mustafa mirza Profil Resmi

174 yorum

Mustafa mirza Epey ekolayzer uygulamada var Resim
1 yıl önce
Epey Profil Resmi
Epey Güncellendi.
Faydalı (0) Faydalı Değil (0) Yanıtla - 1 yıl önce
Yasin Ç***** Profil Resmi

2 yorum

Yasin Ç***** Hızlı şarj kaç watt a kadar kabul ediyor acaba bende 33 watt var realme şarj kablosu adaptörü onu kullansam bozar mı

174 yorum

Mustafa mirza Benim 65watt lık şarj adaptörüm var ona takıyorum bişey olmuyor. Bide zaten max 65w oluyor. Atıyorum 10w 15w 30w da verebiliyor şarj cihazları

174 yorum

Mustafa mirza Kullanan varmı nasıl. Hangi kulaklıklara göre iyi. Ne gibi özellik sunuyor uygulama felan kullanan vatsa detaylı anlatabilirmi
1 yıl önce
Alperen H********** Profil Resmi

1 yorum

Alperen H********** Kanka ses kalitesi güzel temiz ses geliyor. Onceki qcy t13 tu benim ondan 2 kat iyi.mikrofonda gayet iyi
Faydalı (1) Faydalı Değil (0) Yanıtla - 1 yıl önce
Sitemizi kullanarak, çerez kullanımına izin vermektesiniz. Daha fazla bilgi için Çerez Politikası. Kapat
* Sitemizde yer alan bilgiler üzerine büyük bir hassasiyet göstersek de tüm bilgilerin %100 doğru olduğu garanti edilememektedir.
* Ürün fiyatları ve satılan ürüne ait özellikler satıcıdan doğrulanmalıdır. Fiyat listelerinde tüm satıcılar yer almayabilir.
* Epey.com; içeriğinde bulunan eksik veya hatalardan, buna bağlı yapılan tüm işlemler ve zararları ile 3. kişilere ait zararlardan hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
* Epey.com isim ve logosu kullanarak kampanyalı ürün satışı yaptığını iddia eden web siteleri ve reklam yayınlarının Epey.com ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.
* Bluetooth Standardı, üreticinin zaman içinde BT çipini değiştirmesi ile değişiklik gösterebilir. Örn: 5.3'ten 5.4'e yükselebilir. Satın almadan önce kontrol ediniz.
* Bazı özellikler yalnızca üretici tarafından uyumlu olarak belirtilmiş cihazlarla ve öngörülen kullanım koşullarında tam performansla çalışabilir.
Copyright © 2014-2026 Tüm Hakları Saklıdır.