4.6 (3 oy) / 7 yorum
Ses Çıkışı:
Bağlantı Tipi:
Bluetooth:
Var
Bluetooth Standardı:
5.4
Empedans:
Mikrofon:
Var
Kumanda:
Var
Sürücü Çapı:

realme Buds T310 Tam Kablosuz Kulaklık Fiyatları

Fiyat bilgisi bulunamadı

realme Buds T310 Tam Kablosuz Kulaklık Fiyat Geçmişi

realme Buds T310 Tam Kablosuz Kulaklık Temel Özellikleri

Ses Çıkışı:
Bağlantı Tipi:
Bluetooth:
Var
Bluetooth Standardı:
5.4
Empedans:
Mikrofon:
Var
Kumanda:
Var
Sürücü Çapı:
Kullanım Mesafesi:
Kullanım Süresi (Genel):
9 saat
Şarj Tipi:
Şarj Süresi:

realme Buds T310 Tam Kablosuz Kulaklık Özellikleri

GENEL BİLGİLER GENEL BİLGİLER

SES ÖZELLİKLERİ SES ÖZELLİKLERİ

BAĞLANTI ÖZELLİKLERİ BAĞLANTI ÖZELLİKLERİ

• Bağlantı Tipi Tam Kablosuz
  • Bluetooth Var
  • Bluetooth Standardı 5.4
  • Bluetooth Özellikleri AAC SBC
  • Çoklu Bağlantı Var
  • Gecikme Süresi 45 ms
  • Kullanım Mesafesi 10 m
  • Kullanım Süresi (Genel) 9 saat
  • Kullanım Süresi (Yoğun) 4.5 saat
  • Şarj Kutusu Süresi (Genel) 40 saat
  • Şarj Tipi Şarj Kutusu
  • Şarj Süresi 60 dk
  • Hızlı Şarj Var
  • Hızlı Şarj Süresi 10 dk
  • Hızlı Şarj Kullanım Süresi 5 sa

FİZİKSEL ÖZELLİKLER FİZİKSEL ÖZELLİKLER

realme Buds T310 Tam Kablosuz Kulaklık Yorumları (7 yorum)
Yorumları Sırala
  • Faydalı
  • Yeni
  • Eski

Yorum Başa Sabitlendi
halkınadamı Profil Resmi

14 yorum

halkınadamı kulaklığı 2300 liraya siyah renk olarak media marktan almıştım . siyah renginin kutusu üstünde kılcal çizikler vardı ama kulaklık sağlam çalışıyordu . siyah rengi mat bir renk hiç tavsiye etmem ( alacaksanız beyaz alın , çünkü beyaz rengi parlak beyaz ve daha premium ) hijyen ürünleri kapsamında olduğu için değişim yapılmıyor , neyse kulaklığın performansına gelecek olursak güzel yüksek ses seven , ekolayzır ayarı yapılan ve uygulamasının olması kronik bozuk çıkmaması en büyük avantajları diyebilirim. defalarca asfalta yere falan düşürdüm ( şarj kutusu değil sadece kulaklıkları ) bir sorun olmadı çalışmaya devam etti . anc özelliği tabiki iyi değil hiç bir uygun fiyatlı kulaklık gerçek anc malesef ki sağlamıyor . onun dışında şarjı günlük kullanımı çıkaran ses kalitesi 1. sınıf olmasa bile gayet anlaşılır , mikrofon kalitesi güzel değil standart kulaklık mikrofonu diyebilirim , aylarca kullanım sonrası şarj kutusunu metroda düşürmüştüm , kulaklıklar kulağımdaydı internetten kutu bulamadım , kulaklık araştırması yaptım ya dandik yada aşırı pahalıydı bunun fiyatı da 1800 liraya düşmüş , 200 lirada kupon kullanıp 1599 tl ye satın aldım. 1599 tl için gerçekten en iyi seçim yapılacak kulaklıklardan dolar bazlı 30 dolara falan bulunabiliyor vergiler falan filan düşünüldüğünde ülkemiz için 1599 tl ye yüksek sesli müzik dinlemeyi sevenler için beyaz rengi gözü kapalı tercih edilebilir. beğenmediğin yönleri dokunmatik sensörünün ele aldığında anc modları arasında geçiş yapması ,yanlışlıkla elindeyken bir anda anc kapatıyor falan , sonra kulaklık kutusu içinde değilken bağlantı kurulmadığında bir süre sonra kapanıyor açmak için tekrar kutuya koyulmasını da sevmedim keşke dokunmatik tuşlara basılıp açılabilse , ( bunun bir yolu varmıdır bilmiyorum ) tavsiyelerime gelecek olursam uygulmasını indirin ve gürültü önleme aktif yapın , gürültü önleme seviyesini orta yapın , rüzgar gürültüsü kapalıda kalsın , EQ modunu net bas yapın ve güzelce yüksek ses müzik dinleyin . ben son seviye sese geldikten sonra 1 veya 2 defa tuşla kısıp dinliyorum son seviyede bassların netliği bozuluyor ve kulağı rahatsız ediyor. ( oyun için kullanılmaz oyun için en güzeli kablolu kulaklıktır geçikme süresi az olsa bile kablolu kulaklıkla ses kasılır )
Faydalı (0) Faydalı Değil (0) Yanıtla
10 ay önce
Mücahit A**** Profil Resmi

68 yorum

Mücahit A**** Ürünü 1600 TL'ye aldım fiyatına göre çok iyi bence
1 yıl önce
Mehmet Ö***** Profil Resmi

4 yorum

Mehmet Ö***** @Mücahit A**** oyunlarda gecikme falan varmı?
Faydalı (0) Faydalı Değil (0) Yanıtla - 1 yıl önce
Mücahit A**** Profil Resmi

68 yorum

Mücahit A**** @Mehmet Ö***** oyun oynamadığım için hiç denemedim
Mustafa Y***** Profil Resmi

22 yorum

Mustafa Y***** @Mehmet Ö***** gecikme yok pubg oynuyorum gayet iyi
burak Profil Resmi

2 yorum

burak Ürünü 4 gündür kullanıyorum.Çok pahalı markaları almaya gerek yok.Gerek telefonla konuşma gerekse müzik dinleme çok başarılı.Sorularınız varsa cevaplayabilirim
1 yıl önce
AhmetD Profil Resmi

7 yorum

AhmetD @burak müzik dinlerken nasıl. Sesler berrak mı
Sitemizi kullanarak, çerez kullanımına izin vermektesiniz. Daha fazla bilgi için Çerez Politikası. Kapat
* Sitemizde yer alan bilgiler üzerine büyük bir hassasiyet göstersek de tüm bilgilerin %100 doğru olduğu garanti edilememektedir.
* Ürün fiyatları ve satılan ürüne ait özellikler satıcıdan doğrulanmalıdır. Fiyat listelerinde tüm satıcılar yer almayabilir.
* Epey.com; içeriğinde bulunan eksik veya hatalardan, buna bağlı yapılan tüm işlemler ve zararları ile 3. kişilere ait zararlardan hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
* Epey.com isim ve logosu kullanarak kampanyalı ürün satışı yaptığını iddia eden web siteleri ve reklam yayınlarının Epey.com ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.
* Bluetooth Standardı, üreticinin zaman içinde BT çipini değiştirmesi ile değişiklik gösterebilir. Örn: 5.3'ten 5.4'e yükselebilir. Satın almadan önce kontrol ediniz.
* Bazı özellikler yalnızca üretici tarafından uyumlu olarak belirtilmiş cihazlarla ve öngörülen kullanım koşullarında tam performansla çalışabilir.
Copyright © 2014-2026 Tüm Hakları Saklıdır.