Yğz efe (limit neden var)böyle bir ekranda ultrawide film ne iyi gider be çünkü film üstlerden kısıldığında sanki bazı yerleri kaçırmışım, böyle daha büyük bir ekranda izleyebilirmisim ama yeterince genis olmadığı için daha küçük izlemek zorunda kalmışım gibi hissediyorum ama kenarlardan kısılınca maksimum elde edebileceğim görüntü zaten bu diye düsündüğümden daha fazla tatmin oluyorım izlediğim ekranda. değişik bir huyumdur bu da benim
Faydalı (0)Faydalı Değil (0)Yanıtla
1 yıl önce
Sitemizi kullanarak, çerez kullanımına izin vermektesiniz. Daha fazla bilgi için Çerez Politikası.✖ Kapat
* Sitemizde yer alan bilgiler üzerine büyük bir hassasiyet göstersek de tüm bilgilerin %100 doğru olduğu garanti edilememektedir.
* Ürün fiyatları ve satılan ürüne ait özellikler satıcıdan doğrulanmalıdır. Fiyat listelerinde tüm satıcılar yer almayabilir.
* Epey.com; içeriğinde bulunan eksik veya hatalardan, buna bağlı yapılan tüm işlemler ve zararları ile 3. kişilere ait zararlardan hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
* Epey.com isim ve logosu kullanarak kampanyalı ürün satışı yaptığını iddia eden web siteleri ve reklam yayınlarının Epey.com ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.