4.0 (17 oy) / 103 yorum
Ekran Boyutu:
CPU Frekansı:
Bellek (RAM):
Dahili Depolama:
Hafıza Kartı Desteği:
Var
İşletim Sistemi Versiyonu:
Arka Kamera Çözünürlüğü:
Pil Kapasitesi:

Samsung Galaxy Tab A7 Lite Tablet (3 GB / 32 GB) Fiyatları

Samsung Galaxy Tab A7 Lite Tablet (3 GB / 32 GB) Fiyat Geçmişi

Sponsorlu
Ekran Boyutu
Ekran Çözünürlüğü
İşlemci Modeli
Kampanyaya Git

Samsung Galaxy Tab A7 Lite Tablet Ürün Ailesi

Samsung Galaxy Tab A7 Lite Tablet (3 GB / 32 GB) Temel Özellikleri

Ekran Boyutu:
CPU Frekansı:
Bellek (RAM):
Dahili Depolama:
Hafıza Kartı Desteği:
Var
İşletim Sistemi Versiyonu:
Arka Kamera Çözünürlüğü:
Pil Kapasitesi:

Samsung Galaxy Tab A7 Lite Tablet (3 GB / 32 GB) Özellikleri

GENEL ÖZELLİKLER GENEL ÖZELLİKLER

EKRAN EKRAN

BELLEK & DEPOLAMA BELLEK & DEPOLAMA

• Bellek (RAM) 3 GB
  • Dahili Depolama 32 GB
  • Hafıza Kartı Desteği Var
  • Hafıza Kartı Kapasitesi 1 TB
  • Desteklenen Hafıza Türü Micro SD

İŞLEMCİ İŞLEMCİ

• Yonga Seti (Chipset) MediaTek Helio P22T (MT8768T)
  • CPU Frekansı 2.30 GHz
  • CPU Çekirdeği 8 Çekirdek
  • Ana İşlemci (CPU) 4x2.3 GHz ARM Cortex-A53
  • 1. Yardımcı İşlemci 4x1.8 GHz ARM Cortex-A53
  • Grafik İşlemcisi (GPU) PowerVR GE8320
  • GPU Frekansı 650 MHz
  • CPU Üretim Teknolojisi 12 nm
  • İşlemci Mimarisi 64-bit

KAMERA KAMERA

BAĞLANTILAR BAĞLANTILAR

TASARIM TASARIM

• Boy 212.5 mm
  • En 124.7 mm
  • Kalınlık 8.0 mm
  • Ağırlık 366 gr
  • Renk Seçenekleri Gümüş Koyu Gri

DOKÜMAN & DİĞER

Samsung Galaxy Tab A7 Lite Tablet (3 GB / 32 GB) Yorumları (103 yorum)
Yorumları Sırala
  • Faydalı
  • Yeni
  • Eski

Halil Profil Resmi

276 yorum

Halil Kararlı yama geldi yeni yama ile one 6.1 de düzeltmeye başladı böyle hafif cihazları Samsung duzeltti sonunda isterseniz deneyin görün ram kapasitesini düzeltmiş Samsung ve yazılımı hafifletmis detaylari kapatmış
Faydalı (0) Faydalı Değil (0) Yanıtla
3 hafta önce
Halil Profil Resmi

276 yorum

Halil Kasmalar hafiza doluluktan olabilir cihaz mmc ve siz bu işlemcili cihazı one 6.1 yaparsaniz kendinden geçer tabi hafiza az dolsa 25 e kadar belki kasmaz
4 ay önce
Hakan G**** Profil Resmi

1 yorum

Hakan G**** Sakın almayın düşman başına, bu kadar yavaş, şarjı bu kadar hızlı giden, ekranı bu kadar kötü bir cihaz kullanmadım. Hediye geldi alan kişinin parasına acıdım.
4 ay önce
Halil Profil Resmi

276 yorum

Halil @Hakan G**** hafızayı doldurdun Heralde 32gb varsa en az 7gb bos kalsin kendine gelsin doldurmayin şunları zaten ummc depolama birimi kullaniyor doldurmaya hic gelemez ufs olsa hadi neyse o bilene eski nesillerde dayanamıyor yuzde 85 ten sonra
Faydalı (0) Faydalı Değil (0) Yanıtla - 4 ay önce
Karma D**** Profil Resmi

1 yorum

Karma D**** 1 senedir kullanıyoruz oyun deneyimi berbat şarjı çabuk bitiyor günlük web sayfaları dolaşmak için alınabilir fakat yinede tavsiye etmem..
Faydalı (0) Faydalı Değil (1) Yanıtla
1 yıl önce
Emirhan S**** Profil Resmi

1 yorum

Emirhan S**** @Karma D**** yaklaşık 4 senedir kullanıyorum ekranı kırılsa bile az kasma dışında sorunsuz çalışıyor bendeki üstelik şarjı 20ye kadar düşmediği sürece hızlı bitmiyor
Faydalı (0) Faydalı Değil (0) Yanıtla - 9 ay önce
İslamalc_04 Profil Resmi

45 yorum

İslamalc_04 1750 liraya 2. El olarak aldım cihaz kasıyor takılmalar belli ediyor sıfırlanmış bir şekilde güncellemeler ile kasma kendini göstermeye başlıyor ama fiyat performans ürün ve şu an güncel en ucuz cihazlardan biri diyebilirim ama ekran 60hz değilde sanki 45hz hissiyatı veriyor oyun performansı beklemeyin film izlersiniz 4 5 saat aralıksız ses kalitesi fiyatına göre çok iyi hafıza yetersiz gelebilir hafıza kartı almak şart yani ekranda sararma varmış genel olarak ben ikinci el aldım sararma yoktu cihazda demekti her cihazı sararmiyor sağlam çıkan da var ilerde sararma olabilir ama genel olarak fiyatına göre iyi cihaz Devamını Oku
Faydalı (3) Faydalı Değil (0) Yanıtla
1 yıl önce
İslamalc_04 Profil Resmi

45 yorum

İslamalc_04 @İslamalc_04 baktim fiyata 6k ustune çıkmış o para verilmez ikinci el ipad 8 alınır aynı fiyata ikinci el alacaksanız 2-3 den fazla vermeyin işlemci p22t düşük film dışında ise yaramaz lütfen oyun için bakmayın
Faydalı (0) Faydalı Değil (0) Yanıtla - 5 ay önce
°Mehmet ♞ Profil Resmi

255 yorum

°Mehmet ♞ Arkadaslar cıhazı sıfır ayarında aldım 1 aydır kullanıyorum hafif oyunlar internetde web de gezme isleri video film izleme icin kullanıyorum ve memnunum fp cıhazı zaten hani yavaslık var evet ama o kadarda kotu degil iyi diyebirim ekranında sararma beyazlama olmadı suanlık ama ilerleyen donemlerde olabilir cihazı siyah temada kullanıyorum ekran iyiligi ıcın şarjı iyi gidiyor cocuklar ıcın ideal yetiskinlerde dizi film ders calısmak ıcın alabilir
Faydalı (2) Faydalı Değil (0) Yanıtla
1 yıl önce
Abiye S**** Profil Resmi

1 yorum

Abiye S**** Tabletin sim kart desteği var mı takılıyor mu
1 yıl önce
°Mehmet ♞ Profil Resmi

255 yorum

°Mehmet ♞ @Abiye S**** Olan modeli var hocam 4g
Faydalı (1) Faydalı Değil (0) Yanıtla - 1 yıl önce
Onur Profil Resmi

2 yorum

Onur Bu ekonomide alınacak 3-5 yaşındaki çocuklar için ideal diyer elemanlar pubg falan size info vereyim pubg en yüksek grafik max hd 10 pil tasarufda eğer kapatırsanız bence 15i zorlayarak geçer ama bakın zorlar pil mil dinlemez örnek veriyor sarjınız 100 1 saat oynadınız baktınız 45 o kadar zorlar dengelide pil tasarruflu rahat bi şekilde 20 verir pil tasarruflu biraz zorlanır 30 verir şansınız 100 1 saat oynadınız 65 akıcı bakın rahat 30 verir pil tasarruflu tasarruflu çok rahat 45şi çakar bazı bunlarla her açılıyor bunları bilmiyom ama gördüm her olursa eğer kıştaysanız bunu bilenler için klima yoksa tableti üşüyen bölgeye koyun bence MAX samsung s7 fe veya s9 fe alınır a9+da olur PUBG KONUSUNDA FİYECEKLERİM BU KADAR ONA GÖRE ALIN Devamını Oku
Faydalı (1) Faydalı Değil (0) Yanıtla
1 yıl önce
Samet T******* Profil Resmi

2 yorum

Samet T******* @epey Piksel yoğunluk Resim
Faydalı (1) Faydalı Değil (0) Yanıtla
2 yıl önce
Tolga C** Profil Resmi

3 yorum

Tolga C** Tabletin kronik beyaz ekranda sararma sorunu var. Sıfır tablette bile çok dikkatli baksan bile kenarlarda hafiften görünüyor. Şuanlık rahatsız edici bir şey değil dediğim gibi çok çok dikkatli bakınca anlaşılıyor. Ama bazı kullanıcılarda bu sararma ,tableti belli bir süre kullanım sonrasında ciddi oranda artmış. Birde tableti nasıl kullandığın ile alakalı olabilir. Ekran parlaklığını sürekli yüksek seviyede kullanmak ile de bu durum oluşabilir. Bu tableti alacaklara bir kaç tavsiye vereyim, 1. Olabilidiğince ekran parlaklığını minimumda kullanmaya alışın. En düşükte demiyorum orta seviyelerde yada daha altında. sürekli olarak en parlakta kullanmak sakıncalı olabilir. 2. Siyah tema arayüzü ile kullanmak. 3. sü ise Android 13 te kalmak. Android 14 e geçince tabletin o akıcılığı gidiyor. Anormal bir kasma olmuyor ama, Android 13 teki o arayüz geçişlerindeki akıcılık gidiyor. Bildirime paneline bakarken, yada uygulama arası geçiş, arka plandaki uygulamalara bakarken hafif takılmalar yapıyor Android 14 te. Ben şuan Android 13 e downgrade yaptım tablet gayet akıcı. Devamını Oku
Faydalı (4) Faydalı Değil (0) Yanıtla
2 yıl önce
Yunus E*** Ö****** Profil Resmi

34 yorum

Yunus E*** Ö****** @Tolga C** Nasıl geri android 13 e indirdin ben android 14 yukledim aşarı kasıyor tablet ve o sararma sorunu oldu bazı köşeleri sapsarı çok temiz kullandığım halde garanti sorunu çözdü fakat bu sefer beyazlama var 3 yıldır kullanıyorum
Faydalı (1) Faydalı Değil (0) Yanıtla - 1 yıl önce
▼ daha fazla yorum göster ▼
Sitemizi kullanarak, çerez kullanımına izin vermektesiniz. Daha fazla bilgi için Çerez Politikası. Kapat
* Sitemizde yer alan bilgiler üzerine büyük bir hassasiyet göstersek de tüm bilgilerin %100 doğru olduğu garanti edilememektedir.
* Ürün fiyatları ve satılan ürüne ait özellikler satıcıdan doğrulanmalıdır. Fiyat listelerinde tüm satıcılar yer almayabilir.
* Epey.com; içeriğinde bulunan eksik veya hatalardan, buna bağlı yapılan tüm işlemler ve zararları ile 3. kişilere ait zararlardan hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
* Epey.com isim ve logosu kullanarak kampanyalı ürün satışı yaptığını iddia eden web siteleri ve reklam yayınlarının Epey.com ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.
Copyright © 2014-2026 Tüm Hakları Saklıdır.